'Moed en Vertrouwen', Spijkenisse
Ruimzicht, Scherpenzeel
De Wilde Planten Kwekerij, Cadier en Keer
Urtica de Vijfsprong, Vorden
Zorgboerderij 'Klaterspeel', Maarheeze
Wijnen perkplanten/zorgtuinderij, Someren

Links voor Noord-Holland

LTO NOORD

LTO Noord Advies
LTO Noord Advies is een zelfstandige, onafhankelijke onderneming, gelieerd aan de belangenvereniging LTO Noord. Met ruim 50 adviseurs en ondersteuning beslaat zij een werkgebied ter grootte van de negen noordelijke provincie van Nederland. LTO Noord Advies biedt dienstverlening aan alle agrarische ondernemers. De dienstverlening betreft advies (of een second-opinion) op diverse vakgebieden, zoals bedrijfsopvolging & samenwerking, bedrijfsontwikkeling, financiŽle planning, verbrede landbouw, tuinbouwadvies inclusief energiemanagement, ruimtelijke ordening en milieu, personeelsadvies en seizoensarbeid.

Projecten LTO Noord
Projecten LTO Noord ziet ťn biedt perspectief in het landelijk gebied. Met medewerkers die deskundigheid combineren met kennis uit de praktijk zet Projecten LTO Noord zich in voor agrariŽrs en andere ondernemers op het platteland. Op zakelijke basis ondersteunen en begeleiden onze projectleiders een breed scala aan projecten voor onze opdrachtgevers. Naast LTO Noord zijn dat verenigingen, stichtingen en organisaties in het landelijke gebied, (groepen) agrarische ondernemers, bedrijven uit de agribusiness en (semi)overheden.

Projecten LTO Noord is een zelfstandige dochteronderneming van LTO Noord en heeft vestigingen in Zwolle (hoofdkantoor), Drachten, Haarlem en Wageningen.