Zorgboerderij 'Levensvreugde', Den Hout
de eilandstal, Broek in Waterland
De Woudse Hoeve, Schijndel
Wilhelminahoeve, Wanroij
Zorgboerderij 'Passiflorahoeve', Harskamp
Biologische zorgtuinderij 'De Bundertjes', Helmond

Zorgboerderijen

Website zorgboerderijen

Op de website www.zorgboeren.nl kunnen alle zorgboerderijen in Nederland zich presenteren. Per deelnemende boerderij vindt u informatie over wat er op de betreffende zorgboerderij gebeurt, wat voor werk de zorgvragers doen en hoeveel zorgplaatsen er beschikbaar zijn. U kunt onder andere op regio en op doelgroep zoeken.
De site is in het voorjaar 2003 van start gegaan vanuit een gezamenlijk initiatief van de Vereniging van Zorgboeren en het Landelijk Steunpunt Landbouw & Zorg. Op 12 december 2008 is de website overgedragen aan Federatie Landbouw en Zorg.
Veel zorgboerderijen in Nederland doen mee aan de site. Begin 2009 zijn een kleine 700 zorgboeren op de site te vinden met een presentatie van hun zorgboerderij. We verwachten dat het aantal deelnemende zorgboerderijen de komende jaren nog zal groeien.

Per dag heeft de site circa 1500 1600 bezoekers. Dit betekent zeer veel publiciteit voor de aangesloten zorgboerderijen! Wilt u deelnemen aan www.zorgboeren.nl, surf dan naar de site en vul het aanmeldformulier in dat u kunt vinden onder [Contact]. Ook startende zorgboerderijen kunnen deelnemen.