Kwaliteitssysteem 4.1

Op 15 juni 2011 is de vernieuwde versie van het Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen (versie 4.1) geïntroduceerd.
Deze versie is uitsluitend beschikbaar voor zorgboeren die bij één van de leden van de Federatie zijn aangesloten. Klik hier om te zien wie de leden van de Federatie zijn. Deze aangesloten zorgboeren kunnen inloggen op www.zorgboeren.nl (kies inloggen). Kies vervolgens voor [documenten en producten] en vervolgens voor [documenten].

Hier vindt u onder andere het uitvoeringsreglement waarin precies staat beschreven hoe de certificering in zijn werk gaat, welke stappen u moet nemen om tot een positief geevalueerd kwaliteitssysteem te komen, hoe u een jaarverslag opsteld en deze ter beoordeling kan aanbieden en hoe u een audit aanvraagt om uw keurmerk te behalen dan wel te behouden.

Voor meer informatie over het kwaliteitsysteem kijk onder Algemeen, Kwaliteitswaarborg. Hier wordt uitgelegd hoe het kwaliteitswaarborg werkt en waar u aan moet voldoen.

Bent u wel aangesloten bij één van de leden van de Federatie en kunt u niet inloggen op www.zorgboeren.nl stuur dan een mail aan: kwaliteit@landbouwzorg.nl o.v.v. Aanvraag inloggegevens, uw boerderijnaam, boerderijnummer, plaats en provincie. Wij sturen u dan de inloggegevens z.s.m. toe.
 
Hieronder kunt u een kijk versie van de werkmap Kwaliteitssysteem versie 4.1 inzien.
Werkmap Kwaliteitssysteem versie 4.1